1. april 2020 ble en stor dag for Rolf og Gladys Aarstad. Det var dagen Menigheten Nytt Liv Stavanger offisielt ble startet.

Rolf har i mange år båret på et kall til å bygge en helt ny menighet i Stavanger. Nå har endelig visjonen og drømmen blitt en realitet.

Rolf og konen Gladys Aarstad startet Menigheten Nytt Liv Stavanger 1. april 2020.

Menigheten er bygget på den apostoliske/profetiske tro

Menigheten er bygget på den apostoliske/profetiske tro, som er beskrevet i Apostegj. 2,42-47 og 1. Pet. 19-21- Visjonen er å bli et kraftsenter for utrustning til liv og tjeneste med en utadrettet arbeide bygget på Jesu egen befaling i fra Matt. 28 og Mark 16.

Menigheten Nytt Liv Stavanger består av et lederteam på fem:

Pastor paret: Rolf Jan Aarstad og Gladys Aarstad.
Tormod og Belkis Gundersen.
Morten Sunde.