Da Menigheten Nytt Liv Stavanger var offisielt etabert måtte vi også få etablert en logo for menigheten. Etter flere utkast, og mye prøving og feiling, landet vi til slutt vår nye logo. Det er en logo vi er veldig stolt av, og som symboliserer det vi tror på til våre omgivelser.

Logo helt gull M_Nytt Liv Stavanger

Logoen består av ett gull farget kors. Korset symboliserer Jesu død på korset, og gullfargen at Jesus Kristus er konge og Herre. Da Jesus ble tatt opp til himmelen sendte Gud løftet om Den hellige ånd; som i bibelen er symbolisert som en due. Vi ønsket å ha en gullfarget due, for å symbolisere  treenigheten; samt å belyse det Jesus sa til disiplene da han forlot dem;

«Men talsmannen , Den Hellige Ånd, som Faderen skal sende i mitt navn, han skal lære dere alle ting, og minne dere om alt det som jeg har sagt dere.»

Johannes 14, 26.

Vi likte logo`en veldig godt, og håper den er med på å formidle det vi tror på til våre omgivelser.