Menigheten Nytt Liv Stavanger har besluttet at menighetens bønnemøter legges til evangeliseringskveldene annenhver torsdag fra Kl.17.30 til 18.30. Deretter blir det evangelisering 1 time fra kl. 18.30 til kl. 19.30.

Vi tror det er viktig å innføre en sammenkomst for bønn i menigheten, og vi ser at det beste er å kombinere denne tjenesten med evangeliseringsarbeidet. Vi starter opp fra og med 19.08.21. De som kun ønsker å delta på bønnemøte eller kun på evangelisering kan gjøre det, men vi håper de fleste blir med på begge deler.

Vi gleder oss til å starte opp med både bønnemøter og evangelisering.

1 Tessalonikerbrev 5,16-18:
Vær alltid glade,
be uavbrutt,
takk Gud under alle forhold!
For dette er Guds vilje med dere i Kristus Jesus.

Matteus 28,19-20:
«Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler idet dere døper dem til Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn, og lærer dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se jeg er med dere alle dager inntil verdens ende».

Menigheten Nytt Liv Stavanger kombinerer bønnemøte og evangelisering, oppstart 19. august 2021.

Bønnemøter blir arrangert på Totalen i 3.etg. annenhver torsdag fra kl. 17.30 - 18.30. Evangelisering blir da fra 18.30 - 19.30. For detaljer og oversikt over se vårt program.