Bønn og evangelisering oppstart 19. august 2021

Menigheten Nytt Liv Stavanger har besluttet at menighetens bønnemøter legges til evangeliseringskveldene annenhver torsdag fra Kl.17.30 til 18.30. Deretter blir det evangelisering 1 time fra kl. 18.30 til kl. 19.30.

Vi tror det er viktig å innføre en sammenkomst for bønn i menigheten, og vi ser at det beste er å kombinere denne tjenesten med evangeliseringsarbeidet. Vi starter opp fra og med 19.08.21. De som kun ønsker å delta på bønnemøte eller kun på evangelisering kan gjøre det, men vi håper de fleste blir med på begge deler.

Vi gleder oss til å starte opp med både bønnemøter og evangelisering.

1 Tessalonikerbrev 5,16-18:
Vær alltid glade,
be uavbrutt,
takk Gud under alle forhold!
For dette er Guds vilje med dere i Kristus Jesus. Matteus 28,19-20:
«Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler idet dere døper dem til Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn, og lærer dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se jeg er med dere alle dager inntil verdens ende».

Bønnemøter blir arrangert på Totalen i 3.etg. annenhver torsdag fra kl. 17.30 – 18.30. Evangelisering blir da fra 18.30 – 19.30. For detaljer og oversikt over se vårt program.

Menigheten Nytt Liv Stavanger kombinerer bønnemøte og evangelisering, oppstart 19. august 2021.

En spesiell kveld 19. august 2021

Torsdag 19. august var vi 9 personer som gikk ut på gaten i Stavanger. Dennne torsdagen ble helt spesiell. Vi fikk mange gode samtaler med en rekke mennesker. Mange ønsket forbønn, og flere personer ble helbredet. Vi ble vitner til at en ungdom som hadde skjeve fingrer fikk dem rettet ut etter forbønn. Han ble så glad. Så var det en dame som hadde ryggsmerter som forsvant.

Vi traff en ung herremann som vi hadde en lang og god samtale med. Deretter ba han frelsesbønn selv, rett foran oss. Da fikk han oppleve Guds kjærlighet. Så var det to damer som tok imot Jesus, og mens de gjorde det tittet solen frem og skinte på de. Vi gir all ære til Herren Jesus Kristus. Takk til alle som var med ut denne torsdagen. Gud velsigne alle.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.