COVID-19 begrenser møtene

Oppdatering: 19.02.21 Nasjonale lettelser åpner for normale møter hos oss

Menigheten Nytt Liv Stavanger kan medele at vi nå endelig har fått lettelser på smitteverntiltak, regjeringen.no, det er nå lov å samle inntil 100 person så lenge avstandskrav og de andre smittervern tiltak etterleves.

Endrer kravet om fastmonterte seter
Flere arrangører har påpekt at dagens krav om fastmonterte seter rammer aktørene ulikt og kan være vanskelig å praktisere. Regelen nå er at man kan være 10 personer innendørs ved arrangementer, men likevel 200 personer hvis alle sitter i fastmonterte seter. Regjeringen gjør derfor endringer i regelverket for arrangementer. Kravet om fastmonterte plasser erstattes med krav om faste, tilviste sitteplasser.

Det innebærer at publikum kan sitte på stol, benk eller lignende, eller på en fast plass på gulvet under hele arrangementet. Denne endringen åpner for større arrangementer i langt flere lokaler.

  • Maksimalt antall personer som kan være til stede på innendørs arrangement endres til 100 personer.

Møtene begrenses av COVID-19 regler

Menigheten Nytt Liv Stavanger kan medele at myndighetenes strenge COVID-19 regler begrenser våre møter, og vi har per dags dato ikke lov å være mer enn maksimalt 10 personer på møtene. Vi vil fortløpende holde våre medlemmer oppdatert når reglene lettes her på våre nettsider.

Rolf Jan Aarstad pastor i menigheten invitere spesielt utvalgte til møtene, hvor maksimalt ti personer får komme.

Maksimalt 10 personer kan komme på møtene

Inntil videre er det strenge krav for hvor mange som kan samles på våre møter. Maksimalt 10 personer får lov å komme, og vi må registrere både navn og telefon nummer. I tillegg har vi avstandskrav på 1m samt at alle må bruke antibac. Ingen som har symptomer, eller er syke får komme inn.

Vi vil holde alle våre medlemmer informert når reglene endres. Dere kan også selv følge med på myndighetenes nettside her:

Stavanger kommune ( COVID-19 regler).

Vi ber om at COVID-19 situasjonen skal avta og at vi snart kan komme tilbake til normalen.

Takk for at du følger myndighetenes råd og anbefalinger, og tar hensyn og er med å forhindre smittespredningen så godt det lar seg gjløre.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.