Filmkveld

Bli med på filmkveld!

Vi arrangerer filmkveld hjemme hos Tormod og Belkis, og vi gleder oss til ett nytt år med spennende kristne filmer. Følg med på kommende filmer på «Kalender – sosialt» og vær ute i god tid og meld deg på. Send en tekstmelding til Tormod Gundersen +47 916 57 257.

Filmer høsten 2023

Jesus Revolution

27. august 2023. Kino.

På 1970-tallet leter den unge Greg Laurie etter de riktige tingene på gale steder, helt til han møter Lonnie Frisbee, en karismatisk, omstreifende hippie-predikant.
Sammen med pastor Chuck Smith, åpner de dørene til Smiths forsømte kirke og opplever en uventet vekkelse av radikal og nyvunnet kjærlighet, som fører til det TIME Magazine kalte en JESUS-REVOLUSJON.

In the Name of God

25. september 2023.

I mange år ble unggutten Mason flyttet fra den ene fosterfamilien til den andre, før haisten familie, som skal forandre hans liv.

 I am Gabriel 

30. oktober 2023.

I den kampende byen Promise, Texas, en uttørket by med sviktende bedrifter og rastløs ungdom, dukker en ensom gutt opp fra villmarken. Utstyrt med en kryptisk beskjed og ubøyelig tro, konfronterer han byens åndelige tørke og oppfordrer dem til å finne fornyelse gjennom forbindelsen med Kristus.

Godsend

27. November 2023

Livet som hjemløs er brutalt, men når han møter en hund og en pastor forandres livet. Sammen utforsker de medfølelse og hva det vil si å leve og å bli en gudsgave til andre.

Tulsa

27. november 2023

Tulsa er en 9 år gammel jente som har flyttet fra fosterhjem til fosterhjem. Det som bærer henne er troen på Gud. Da hun igjen må flytte, havner hun hos sin fortapte far. 

Christmas Angel

18. desember 2023

 En inspirerende film om tro, kjærlighet og det å finne tilbake til familie og de enkle verdiene i livet.

Filmer vinter 2023

Play The Flute

20. februar 2023.

Stilt overfor en likegyldig ungdomsgruppe prøver en ny ungdomspastor å motivere elevene sine til å lese Guds Ord og gjøre alvor av troen deres.

Palau

26. september 2022

Livet til en stor evangelist som fikk møte kanskje den største av de alle – Billy Graham. Luis Palau ble født i en småby i Argentina. Gud ga ham en visjon om å spre det gode budskapet om Jesus til mennesker over hele verden.

Uncommon

26. september 2022.

Når elevene ved Rosewood High School mister sine teater-, musikk- og danseavdelinger på grunn av budsjettkutt, lager de sin egen produksjon – basert på Bibelen. Det får ringvirkninger.

Power of the Air

22. august 2022.

En kristen legger en plan for å nå byen med evangeliet. Han møter uventede utfordringer, kostnader og kamp for å gjennomføre ideen sin, pluss usikkerheten om å vite om hans innsats vil gi noen resultater.

Born Again

24. oktober 2022.

Filmen handler om en reklamesjef og hans kone, som må finne troen og styrken til å holde ut i de vanskeligste øyeblikkene i livet – Å miste jobben og livsgrunnlaget.

90 Minutes in heaven.

20. juni 2022

Historien om Pastor Don Piper som døde 18. januar 1989 da en semi-lastebil knuste bilen hans. Dons sjel opplevde i mellomtiden kjærlighet, glede i himmelen. Men da en annen pastors bønner bidro til å bringe Don tilbake til livet, ble han et levende mirakel og kunne fortelle om det han opplevde i 90 minutter.

Heaven Is for Real

23. mai 2022.

Vi får følge den sanne historien om en småbyfar som må finne motet og overbevisningen i seg selv for å kunne dele sin sønns forbløffende og omveltende opplevelse med resten av verden, etter at sønnen gjennomgikk en kritisk operasjon der han opplevde blant annet å treffe Jesus.

Passion of the Christ

11. april 2022.

The Passion of the Christ (2004) er en film som handler om lidelsen Jesus måtte gjennomgå de siste dagene og timene før hans død på korset. Filmen gjengir både lidelsene og dramatikken som fant sted i Jerusalem på en svært brutal, men ekte måte.

The Book of Daniel

14. mars 2022.

Vi blir tatt med inn i Daniels bok, og jødenes tid som fanger og undersåtter av Babylon, ifølge Bibelen en periode på 70 år. 

Adrian – helbredet av Gud

14. februar 2022.

Dette er historien om Adrian, en gutt fra Sandnes. Han lider av en sjelden sykdom. Næringsopptaket har sviktet, kroppen ble svakere og svakere, musklene forsvant og til slutt, som 4-åring, ble rullestolen Adrians fremkomstmiddel. Men så fikk han forbønn og sykdommen forsvant.

The Prayer Box

10. januar 2022.

Wesley er en spesiell liten gutt, og hans lillesøster ligger for døden, og hans mor en i ferd med å miste seg selv. I et desperat forsøk på å få Gud til å hjelpe, begynner Wesley å gjøre gode gjerninger for menneskene rundt seg. En svært rørende film om troen på Gud, om nestekjærlighet og at vi må akseptere at ikke alt går slik vi ber om.

Filmer høsten 2021

Esther

29. november 2021.

Denne filmen er bygd på Esters bok i det gamle testamentet. 

Risen

25. oktober 2021.

I filmen Risen, har regissør Kevin Reynolds greid å finne en frisk innfallsvinkel på den bibelske historien om Jesus Kristus. Her fortelles hendelsene gjennom øynene til den romerske offiseren som etterforsker hvem som stjal Jesu lik fra graven.

The Good Journey

27. september 2021.

Denne filmen er basert på to lignelser fra Det nye testamentet: Lignelsen om den bortkomne sønn og Den barmhjertige samaritan. Her møter vi to brødre som sendes ut på en reise for livet. Reisen er i regi av den avdøde faren, som holder arven som gissel i håp om at de to vil finne sammen igjen og samtidig gjøre gode gjerninger på veien.

Filmer vinter og vår 2021

Mannen fra Snåsa

30. august 2021.

Margreth Olin har filmet 22 mennesker i møte med Joralf Gjerstad. I løpet av de siste 65 år har 50 000 mennesker reist til Snåsa i håp om å få hjelp. 

Woodlawn

5. juli 2021.

Filmen Woodlawn handler om et fotballag på Woodlawn High School i Birmingham, Alabama i 1973. Det oppstår rivaliserende konflikter mellom hvite og sorte fotballspil. Etter et opprør på skolen lar trener Gereld en omreisende sportsprest Hank Erwin snakke til laget som en «motivasjonshøyttaler». Men vil Hanks tale og motivasjon få noe betydning på de vanskelige problemene?

The Grace Card

10. mai 2021.

I filmen The Grace Card, møter vi  politimannen MacDonal som mister sin sønn i en ulykke. Etter mange år med bitterhet og hat får han plutselig en kristen patruleparter, Sam Wright, som er pastor på deltid. 

Paul, Apostle of Christ

12. April 2021.

I filmen Paul, Apostle of Christ er Paulus på sin siste misjonsreise som går til Roma. Handlingen er lagt til år 67 e.Kr. Paulus blir fengslet under Keiser Nero`s brutale styre, hvor kristne blir forfulgt og drept for sin tro. Til tross for risikoen kommer legen Lukas til Roma for å finne Paulus som forteller sin troshistorie – som dermed blir en del av Apostlenes gjerninger i Bibelen.

War Room

15. mars 2021.

Filmen handler om eiendomsmegleren Elizabeth som streber med å holde familien sin sammen. En dag møter hun Miss Clara, en eldre troende dame. Clara velger å involvere seg i livet til Elizabeth og åpner hennes øyne for en ny virkelighet gjennom kraften i bønn.

Filmer høsten 2020

Høsten 2020 har Menigheten Nytt Liv Stavanger arrangert filmkvelder. Vi ønsker å etablere sterke vennskapsbånd mellom medlemmer. Vi har sett tre filmer denne høsten, og det har vært veldig kjekt å kombinere sosialt og åndelig innhold gjennom film-media. Alle tilbakemeldingene har vært positive.

I Believe

7. september 2020.

Filmen handler om gutten Brian Webber (Rowan Smyth), som i ung alder opplever et møte med Gud. Hans religiøse hunger faller ikke i god jord hos sine ateistiske foreldre, eller av hans medelever på skolen. Når det i tillegg begynner å skje mirakler og helbredelser der gutten ferdes, begynner lokalsamfunnet å våkne opp. 

Overcomer

5. oktober 2020.

Hannah Scotter en tenåringsjente som har vokst opp med bestemoren, da faren forlot henne i ung alder. Løpingen er noe hun brenner for, men astma og henne fortid gjør at talentet ikke får blomstre. Det blir derfor tøft for treneren John Harrison, å takle alle de utfordringene denne jenta kjemper med. John er personlig kristen og det skal vise seg at troen blir en viktig faktor gjennom de utfordringer de står ovenfor. 

Miracles from Heaven

7. Desember 2020.

Filmen er basert på den utrolige sanne historien til Beam-familien fra Burleson, Texas. Familien har tre døtre, og lever et hektisk og normalt liv på landet. I 2008 rammes deres 10 år gamle datter Annabel av en skjelden magesykdom, som snur opp ned på hele familiens idylliske tilværelse. Sykdommen setter hele familiens tro på Gud på en stor prøve. 

Ønsker du å delta på filmkveld?

Print Friendly, PDF & Email

Adresse

Vaisenhusgata 5
4012 Stavanger 
Norge

E-post: post@menighetennyttlivstavanger.com
Telefon: +47 950 95 524

Følg oss

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.