31. oktober 2021 blir en stor dag for menigheten. Da vil vi for første gang ha medlemsopptak. En rekke brødre og søstre skal innlemmes i menigheten.

Alle medlemmene vil få et signert medlemsbevis av Pastor Rolf Jan Aarstad.

Forbønn og velsignelse

Innlemmelsen av de første medlemmer vil skje ved at hvert medlem vil få forbønn og bli velsignet av menigheten. Det hele vil skje på søndagsgudstjenesten 31. oktober 2021. Det er stort at flere ønsker å gi seg til tjeneste for å bygge menighet og Guds rike.

Det å være medlem gjør det mulig å tjene og etterhvert ta på seg ansvarsoppgaver i menigheten. I tillegg kommer man inn under menighetens forbønn, og man får også et åndelig fast felleskap. Det å tilhøre en fast menighet er så viktig, og derfor er vi så begeistret for alle som ønsker å bli medlem.

Vi ser frem til denne dagen, og ønsker alle hjertelig velkommen!