Høsten står for døren

Høsten står for døren og vi i Menigheten Nytt Liv Stavanger gleder oss til en spennende høst 2021. Vi  har startet opp med møter og gleder oss til å komme i gang med bønn og evangelisering. som starter 19. august kl. 17.30 – 19.30 på Totalen 3 etg.

59 personer har sagt ja til Jesus på gaten i år

Vi ser at det hjelper å bringe evangeliet ut til mennesker. I år har vi bedt med 59 mennesker til frelse, og flere har sagt de har blitt bedre etter forbønn. Vi er svært spent på hva som vil skje ute i gatene i Stavanger i høst. En ting er sikkert: Jesus berører mennesker liv. Vi håper du har lyst å være med.

Rolf og Gladys deler sin tro på Jesus ute på gaten i Stavanger. Foto: 03.06.2021

Ett innholdsrikt program for høsten – Fokus på det profetiske

Menigheten Nytt Liv Stavanger vil ha en rekke møter, spesielt gleder vi oss til Jesus fest i begynnelsen av september. I høst vil det i enkelte møter også bli fokus på det profetiske hvor Rolf og Gladys vil tale og undervise om emne. Vi har kjent at dette er noe vi vil ha litt mer fokus på denne høsten. For detaljer se vårt program!

Kristne filmer høsten 2021

Våre medlemmer er kreative og rause. Tormod og Belkis har åpnet sitt hjem, hvor man får enkel servering, ber og ser gode kristne filmer sammen. Dette felleskapet er både sosialt og åndelig. Utover høsten vil de invitere til filmkveld ca 1 gang i måneden. Her er det få plasser, så det er bare å melde seg på.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.