Jesus fest 10. – 13. des. 2020 – Oppsummering

Jesus fest 10.-13 desember: Oppsummering

Jesus fest startet torsdag 10. des. hvor Rolf Aarstad talte om dåpen og kraften i Den hellige ånd.

Dåpen i Den hellige ånd – kraft til tjeneste og liv for Herren

Rolf påpekte hvor viktig det er at Den hellige ånd får fylle oss opp og istandsette de kristne til tjeneste og liv for Herren. Rolf vitnet også om sin egen frelse og åndsdåp som satte han i fullkommen frihet fra rus og plager.

Lovsang fra Gunhild-Malena var salvet og Guds nærvær var sterkt tilstede i møte. Mange ønsket forbønn for åndsfylde og for ulike sykdommer og plager. Det ble et kraftig møte hvor Den hellige ånd fikk bevege seg fritt og nådegaver var i funksjon til oppmuntring, utruste og helbrede. Halleluja for Jesus.

Evangelisering lørdag – mange mennesker tok imot Jesus

I forbindelse med Jesus fest ble det arrangert evangelisering i Stavanger lørdag 12. desember. Vi var syv personer som gikk ut på gaten i team. Vi fikk mange gode samtaler og 6 personer bad frelsesbønn og tok imot Jesus Kristus som Herre og frelser.

Evangelisering Jesus fest 12. desember 2020 i Stavanger sentrum.

Frukten av ilden vi har fått ved Den hellige ånd.

På søndags møte ledet Gunhild-Malena forsamlingen i lovsang og tilbedelse, og Guds nærvær var sterkt til stede.

Gladys talte om frukten av ilden vi har fått ved Den hellige ånd. Vi har alle fått en fri vilje, men ønsker vi å gjøre Guds vilje? Gladys refererte til Misjonsbefalingen i Matteus 28, 18- 20:

For å gjennomføre misjonsbefalingen trenger vi ilden og ånden. Akkurat som disiplene på Jesu tid! De fikk påbud om å vente med å gå ut til de fikk kraft fra Den hellige ånd; Apg 1, 8. Gladys påpekte at Jesus selv også trengte denne kraften for å gjennomføre sin tjeneste ref. Apg. 10, 38.

Denne kraften er tilgjengelig for alle kristne som ønsker å tjene, og denne kraften vil også dra mennesker til oss. Uten Meg kan dere ikke gjøre noe, sa Jesus.

Deretter forkynte Gladys om en av de viktigste fruktene av Den hellige ånd: kjærligheten.

På søndag talte Gladys Aarstad om «Frukten av ilden vi har fått ved Den hellige ånd.»

Tilsutt i møtet fikk mange forbønn. Det kom kunnskapsord om helbredelse som stemte, samt at flere fikk en oppmuntrende profeti.

Vi vil takke alle som var med å deltok og støttet Jesus festen! Uten dere kunne vi ikke ha gjennomført konferansen! Stor takk og Gud velsigne dere alle!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Adresse

Vaisenhusgata 5
4012 Stavanger 
Norge

E-post: post@menighetennyttlivstavanger.com
Telefon: +47 950 95 524

Følg oss

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.