Jesus fest 12.-13. juni med korsvandring

Lørdag 12. juni 2021 ble en helt spesiell start på helgens Jesus fest. Da inviterte Menigheten Nytt Liv Stavanger til korsvandring i Stavanger rundt Breiavatnet. Mange kristne fra ulike menigheter deltok, og i nesten to timer gikk det små grupper rundt vannet, med korset i fokus. Det ble sunget kristne sanger, bedd og folk var svært positive. Vi hadde også stand ved torgtrappene og delte ut gratis kaffe og sjokolade.

Vi har hatt en fest helg. Lørdag var det korsvandring rundt Breiavannet hvor vi hadde en liten stand på torget. Vi fikk mange gode samtaler og to jenter tok imot Jesus og ba frelsesbønn. Vi var en begeistret gjeng fra forskjellige menigheter som deltok. Vi fikk peke på Jesus og hva han gjorde for oss på korset.

Torsdag 3. juni 2021 kl 19.30 arrangerte vi et informasjonsmøte om korsvandring i Stavanger. Alt ble annonsert på Facebook.

Møter lørdagskveld og søndag formiddag

Så var det møter på Totalen lødag kveld og søndag formiddag. Hovedbudskapene på begge møtene handlet om kraften i navnet Jesus, og når han æres så kommer kraften og nærværet. Lørdag talte pastor Rolf Aarstad, og søndag Tormod Gundersen.

Takk til alle som var med og gjorde helgen til en fest! Dette er noe vi vil gjenta.
Med hilsen Menigheten Nytt Liv i Stavanger.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.