Jesus fest 12 – 14 juni 2020 – Oppsummering

Menigheten Nytt Liv Stavanger arrangerte Jesus fest fra 12-14 juni 2020 på Totalen i Stavanger. Det ble en variert og spennende helg, og sommeren kom endelig til Stavanger.

Jesus fest 12-14. juni 2020. Rolf og Gladys spiller opp til Jesus fest i Menigheten Nytt Liv Stavanger.

Startet med vitnemøte fredag

Jesus festen startet fredag kveld kl. 19.00 – 21.00. Da var det åpent vitnemøte hvor blant annet Gunhild-Malena delte sitt vitnesbyrd. Det var et sterkt personlig vitnesbyrd. Vi takker alle som delte sine vitnesbyrd med resten av forsamlingen.

Lovsang av Gunhild-Malena Friis Oma-Marken

Gunhild-Marlena stod for nydelig lovsang under Jesus fest. Hun hadde et variert repertoar av gamle og nye lovsanger. De bor i Høvåg sør-øst for Kristiansand. Menigheten Nytt Liv Stavanger er så glad og takknemmelig for at hun og mannen Espen ønsket å være med oss denne helgen.

Jesus fest 13. juni 2020. Gunhild-Malena Friis Oma-Marken var invitert til å lede lovsangen.

Evangelisering i Stavanger – 2 tok imot Jesus

I forbindelse med Jesus fest ble det arrangert evangelisering i Stavanger 13. juni 2020. Vi var 7 som gikk ut i team. Vi fikk mange gode samtaler og 2 personer tok imot Jesus Kristus som Herre og frelser. Takk til alle som tok seg tid til å være med ut.

Etter at vi hadde snakket lenge med en gutt på benken ved Breiavatnet ble det tid til et bilde av Espen og Gunhild-Malena. Bilde 13. juni 2020.

Profetisk budskap og profetisk betjening

På lørdag talte Rolf Aarstad med fokus på det profetiske. Det ble lagt opp til profetisk betjening av de som ønsket det i ettermøte. Budskapet gikk blant annet på hvor viktig det er å bygge livet på Guds Ord, og holde seg nær til Jesus i bønn og la Guds ord forandre og styrke hver enkelt. Det gjelder å bygge livet på fast grunn og ikke på sand, slik som Jesus forteller. For når stormen kommer blir man bli stående.

Jesus fest 13. juni 2020. Rolf Aarstad delte et profestisk budskap og det var også profetisk betjening for de som ønsket.

Fortsett å bruk dine nådegaver

På søndag talte Tormod om viktigheten av å bruke nådegavene du har fått. De er gitt for å hjelpe andre mennesker, både kristne og ikke troende. Gavene kan også brukes til å hjelpe andre mennesker til tro på Jesus Kristus. Tormod tale om de viktigste nådegavene som er beskrevet i 1. kor 12.På søndag talte Tormod om viktigheten av å bruke nådegavene.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.