Jesus fest 19.-20. februar 2022

Det ble en fantastisk sterk og opplevelsesrik helg da vi arrangerte Jesus fest helgen 19.-20. februar 2022. Her kommer en liten oppsummering av helgen.

Oversikt over program for Jesus fest 19.-20. februar 2022 på Totalen 3. etg. i Stavanger. 

Bønn og evangelisering i Stavanger – 2 personer tok imot Jesus

Helgen starter med bønn og evangelisering lørdag kl 12.00-14.00. Mange stilte opp og ønsket å være med ut og vitne og dele evangeliet om Jesus Kristus. Vi fikk mange gode samtaler, og hvor to personer tok imot Jesus Kristus. Rolf og Gladys kom i snakk med en sønnesønn av en biskop, som ikke bekjente en personlig relasjon til Jesus i sitt hjerte. Han var derimot åpen, og inviterte Jesus inn i sitt liv som Herre og frelser. En annen jente som skulle konfirmere seg, tok også tok imot Jesus.

Gladys Aarstad og Kristine Lea talte lørdag kveld om bønn

Lørdag kveld hadde vi invitert Kristine Lea som sammen med Gladys Aarstad talte et viktig budskap om bønn. Kveldsmøte var preget av et sterkt nærvær av Den hellige ånd. Til å lede forsamlingen i lovsang hadde vi invitert Astrid Valvik. Dette blir en sterk kveld med fantastisk budskap og hvor mange fikk forbønn, og hvor flere vitnet om at Gud hadde berørt dem på en spesiell måte.

Gladys Aarstad talte om bønn på Jesus festen, lørdag19. februar 2022 på Totalen 3. etg. 

Kristine Lea talte om bønn på Jesus festen, lørdag19. februar 2022 på Totalen 3. etg. 

Søndagsgudstjeneste med vitnesbyrd

Jesus festen ble avsluttet med et sterkt søndagsmøte hvor Tormod vitnet om bønnens betydning i hverdagen, og hvor Rolf Jan Aarstad talte og delte et viktig budskap om bønn for syke, med spesielt fokus på Jakobs brev 5,14-16.Stor takk til alle som var med og bidro til en helt uforglemmelig Jesus fest.

Gud velsigne alle!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.