Jesus fest 19. – 20. sept. 2020 – Oppsummering

Jesus fest 19.-20 september: Oppsummering

Menigheten Nytt Liv Stavanger arrangerte Jesus fest fra 19-20 september 2020 på Totalen i Stavanger. Det ble en variert og spennende helg, hvor tema var: Jesus helbreder.

Jesus fest 19-20. september 2020 med tema: Jesus helbreder.

Evangelisering lørdag ble en stor vekkelse

I forbindelse med Jesus fest ble det arrangert evangelisering i Stavanger lørdag 19. september. Vi var 7 som gikk ut i team. Vi fikk mange gode samtaler og 17 personer tok imot Jesus Kristus som Herre og frelser. Takk til alle som tok seg tid til å være med ut.

Budskap om at Jesus helbreder ble forkynt

På lørdag talte Rolf Aarstad med fokus på Jakobs brev kapittel 5, om viktigeten av å følge og praktisere prinsippet om å gå til de eldste i menigheten hvis noen er syke, og bli salvet og bedt for.

Jakobs brev 5:13-16 13 Lider noen blant dere ondt? La ham be! Er noen glad til sinns? La ham lovsynge! 14 Er noen blant dere syk? La ham kalle til seg menighetens eldste, og de skal be for ham og salve ham med olje i Herrens navn. 15 Og troens bønn skal hjelpe den syke, og Herren skal reise ham opp, og har han gjort synder, skal han få dem tilgitt. 16 Bekjenn derfor deres synder for hverandre og be for hverandre, for at dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn har stor kraft og virkning. Jeg har hørt en rekke vitnesbyrd om kristne som har praktisert Jakob 5, 13-16 og blitt helbredet.

Jesus fest 19. september 2020. Rolf Jan Aarstad forkynte fra Jakobs brev 5, 13-16.

På søndag talte Tormod om hva vi kan lære om helbredelse i bibelen, hvor Tormod gikk i gjennom Jesus og disiplenes fremgangsmåter ved helbredelse, samt noen viktige prinsipper som bibelen lærer oss.

På søndag talte Tormod om; Hva kan vi lære om helbredelse i bibelen.
Program Jesus fest – Jesus helbreder 19.-20 sept 2020 på Totalen i Stavanger.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.