Jesus fest 30.-31. oktober 2021

Velkommen til Jesus fest

Vi har gleden av å invitere alle til Jesus fest 30.-31. oktober 2021. Vi har store forventinger både til forkynnelsen og hva Jesus vil gjøre i våre møter.

Oversikt over program for Jesus fest 30.-31 oktober 2021 på Totalen 3. etg.  

Bønn og evangelisering i Stavanger

Helgen starter med bønn og evangelisering lørdag kl 12.00-14.00. Vi tror på misjonsbefalingen og at det er viktig av vi kristne går ut blant folk og forkynner og vitner om evangeliet om Jesus. Ved å så ut Guds ord og fortelle andre om frelsen i Jesus Kristus, opplever vi at mennesker i Stavanger åpner seg opp, og at mange er på let etter sannheten. Stavanger trenger å høre evangeliet om Jesus, og spesielt den yngre generasjon. Vær med ut og spre det gode budskap!

Anders Sørensen taler lørdag kveld

Lørdag kveld har vi invitert Anders Sørensen til å tale Guds Ord. Anders kommer fra menigheten Nytt Liv Egersund. Vi gleder oss til å høre hva Herren har lagt på hans hjerte. Til å lede forsamlingen i lovsang har vi invitert Sang glede m/Asbjørn Håvik. Dette blir en kveld du ikke må gå glipp av!

Anders Sørensen talte 30 okt 2021 på Jesus fest.

Sang glede m/Asbjørn Håvik ledet lovsangen lørdags kveld 30. okt. 2021 på Totalen 3.etg.

Søndagsgudstjeneste med medlemsopptak

Søndagsgudstjenesten kl 12.00 – 14.00 blir helt spesiell for Menigheten Nytt Liv Stavanger. Da vil menigheten har sitt første medlemsopptak. Der vil alle nye medlemmer bli bedt for og velsignet. Rolf Jan Aarstad vil dele Guds Ord. Gunhild-Malena ledet forsamlingen i lovsang.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.