Jesus fest 8 – 10 mai 2020 – Oppsummering

Menigheten Nytt Liv Stavanger arrangerte Jesus fest fra 8-10 mai 2020 på Totalen i Stavanger. Det ble en fantastisk spennende helg, og ikke minst utrolig kjekt å kunne møtes, etter at myndighetene nå tillater, under visse kriterer å samles i mindre grupper.

Menigheten Nytt Liv Stavanger arrangerte Jesus fest 8-10 mai 2020. Bilde av  Nghia LeUnsplash.

Herlige møter – fredag, lørdag og søndag

Menigheten Nytt Liv Stavanger arrangerte møter fredag og lørdag kl. 19.00 – 21.00, og på søndag kl 12.00 på Totalen i Stavanger. På fredag var det bra med folk, men vi fulgte myndighetetenes råd om maks antall, minst 1m avstand og andre hygeniske tiltak som myndighetene krever.

Så evangeliets frø overalt hvor vi ferdes.

På fredag var det Tormod Gundersen som tale om hvor viktig det at alle kristne sår evangeliets frø overalt hvor vi ferdes. Tormod leste fra lignelsen om såmannen i Matteus 13, 3-9 og Jesus sin forklaring av lignelse i samme kapittel vers 18-22. Det var veldig oppmuntrende å høre at vi ikke skal bekymre oss over resultatene når vi sår! På samme måte som såmannen, kunne han ikke vite hvilke jord som bar frukt eller hvor mye frukt hver plante ville bære. Slik er det når vi sår ut evangeliet, vi kjenner ikke hjertene til mennesker og hvordan de vil reagere på Jesu budskap, eller hvor mye frukt som vil bli produsert i fremtiden.

Jesus fest 8. mai 2020. Rolf Aarstad ledet møte og Tormod Gundersen talte om å Såmannen, at vi må så evangeliets frø overalt hvor vi ferdes.

Lovsang av Gunhild-Malena Friis Oma-Marken

Gunhild-Marlena stod for nydelig lovsang under Jesus fest. Hun hadde et variert repertoar av gamle og nye lovsanger. De bor i Høvåg sør-øst for Kristiansand. Menigheten Nytt Liv Stavanger er så glad og takknemmelig for at hun og mannen Espen ønsket å være med oss denne helgen.

Jesus fest 9. mai 2020. Gunhild-Malena Friis Oma-Marken var invitert til å lede lovsangen.

Evangelisering i Stavanger – 5 tok imot Jesus

I forbindelse med Jesus fest ble det arrangert evangelisering i Stavanger 9. mai 2020. Vi møttes kl 12.00 på Totalen til forbønn og forberedelser, og vi var 7 som gikk ut i team. Etter omtrent én og en halv time fikk vi sådd ut evangeliets frø om frelse i troen på Jesus Kristus.

Vi fikk mange gode samtaler og altså fem mennesker ønsket å ta imot Jesus Kristus som Herre og frelser.

Kraften i den Hellige ånd er tilgjengelig for alle kristne

På lørdag talte Rolf Aarstad om Kraften i Den hellige ånd, og at denne kraften er tilgjengelig for alle kristne som ønsker å tjene Jesus. Forkynnelsen var hentet Apostlenes gjerninger og det Den hellige ånd var sterkt til stede på møte. Budskapet var oppmuntrende og Den hellige ånd berørte en rekke mennesker.

Jesus fest 9. mai 2020. Rolf Aarstad talte inspirerende om kraften i Den hellige ånd.

Vi trenger Guds ild og kraft – i livet og tjeneste for Gud

På søndag talte Gladys Aarstad om Guds Ild og kraft, og hvor viktig det er at Guds flamme brenner i våre liv, slik at vi kan være lys og salt i verden. Vi trenger alle Guds kraft og ild i våre liv og i tjeneste for Herren.

Jesus fest 10. mai 2020. Gladys Aarstad talte inspirerende om Guds ild og kraft til liv og tjeneste for Herren.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.