Hvorfor bli medlem?

Å bli medlem i en kristen menighet er en stor velsignelse. Det å bli medlem er et synlig tegn på at man ønsker å være aktivt med å bygge menigheten. Det blir ditt åndelige hjem, som Jesus har innstiftet.

Som medlem vil du få en aktiv tjeneste og være med å bygge Menigheten Nytt Liv Stavanger. Vi ønsker deg hjertelige velkommen i vårt felleskap.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som medlem står du sammen med vår visjon: å vinne mennesker for Jesus, og være et åndelig kraftsenter for utrustelse til tjeneste og liv. Vi ønsker å lage en oversiktlig og brukernyttig nettside som hjelper oss å nå denne visjon.

Rolf Aarstad,
Pastor.

Som medlem kan vi følge opp hver enkelt på best mulig måte. Gjennom alle våre tjenester vil du vokse i troen og få benyttet nåde - og tjeneste gaver. Du vil også komme inn under ledelsens forbønner, og medlemskap skal knytte oss enda tettere sammen som brødre og søstre.

— Gladys Aarstad,
Forkynner/Profetisk.

• Stabilt åndelig felleskap: Å tilhøre en menighet gir trygget.
  • Knytt vennskap: Bygg relasjoner med andre medlemmer.
  • Aktiv tjeneste: Som medlem blir det enklere å komme inn i aktiv tjeneste og bruke nådegavene.
  • Bønnefelleskap: Som medlem kommer du inn under ledelsen forbønner. Delta på bønnemøter i menigheten.
  • Bidra: Menigheten trenger hjelp på en rekke områder og ditt talent kan være til stor velsignelse for andre.
  • Sosiale og åndelige arrangementer: Grillfester, felleskap, filmkvelder mm.
  • Nettside: Oversiktlig nettside om hva som skjer i menigheten.
  • Slack Chat: Tilgang til menighetens Slack Chat-kanal. Del alt du har på hjerte med andre medlemmer.
  • Nyheter: Få tilsendt regelmessige nyheter: Siste nytt, og hva som skjer videre.
  • Materiell: Så langt økonomien tillater vil medlemmer få tilgang til til evangeliseringsmateriell m.m.