Hvorfor bli medlem?

Å bli medlem i en kristen menighet er en stor velsignelse. Det å bli medlem er et synlig tegn på at man ønsker å være aktivt med å bygge menigheten. Det blir ditt åndelige hjem, som Jesus har innstiftet.

Som medlem vil du få en aktiv tjeneste og være med å bygge Menigheten Nytt Liv Stavanger. Du få også eksklusivt tilgang til alt innhold som vi ikke deler offentlig på vår nettside. Vi ønsker deg hjertelige velkommen i vårt felleskap.

Om oss - Gladys Aarstad_farge 2

Som medlem står du sammen med vår visjon: å vinne mennesker for Jesus, og være et åndelig kraftsenter for utrustelse til tjeneste og liv. Vi ønsker å lage en oversiktlig og brukernyttig nettside som hjelper oss å nå denne visjon.

Rolf Aarstad,
Pastor.

Som medlem kan vi følge opp hver enkelt på best mulig måte. Egne nettsider for medlemmer gjør denne oppgaven lettere. Medlemskap skal knytte oss enda tettere sammen som brødre og søstre.

— Gladys Aarstad,
Forkynner/Profetisk.

• Stabilt åndelig felleskap: Å tilhøre en menighet gir trygget.
  • Knytt vennskap: Bygg relasjoner med andre medlemmer.
  • Aktiv tjeneste: Som medlem blir det enklere å komme inn i aktiv tjeneste og bruke nådegavene.
  • Bønnefelleskap: Som medlem kommer du inn under ledelsen forbønner. Delta på bønnemøter i menigheten.
  • Bidra: Menigheten trenger hjelp på en rekke områder og ditt talent kan være til stor velsignelse for andre.
  • Sosiale og åndelige arrangementer: Grillfester, felleskap, filmkvelder mm.
  • Nettside: Tilgang til medlemsmodul: Aktiv tjeneste, dåp, medlems chat, bønne-emner, bilder m.m.
  • Nyhetsbrev: Få tilsendt regelmessige nyhetsbrev: Siste nytt, og hva som skjer videre.
  • Materiell: Så langt økonomien tillater vil medlemmer få tilgang til til evangeliseringsmateriell m.m.