Misjonstur til Vigeland 14 – 15. mai 2022

Det ble en fantastisk sterk og opplevelsesrik helg da Rolf, Gladys, Tormod og Belkis reiste på en misjonstur til Vigeland helgen 14-15. mai 2022. Her kommer en liten oppsummering av det vi opplevde på turen

Oversikt over program for vekkelsesmøter på Vigeland 14-15. mai 2022.

Evangelisering i Flekkefjord; 7-8 mennesker tok imot Jesus

Turen startet med evangelisering i Flekkefjord sentrum lørdag formiddag kl 12.00. Det yret med mennesker og vi fikk mange gode samtaler. Vi var frimodige og delte ordet om at Jesus er veien sannheten og livet. Vi opplevde at Flekkefjord er åpne for Jesus, spesielt blant ungdommer. Det hele startet med at to gutter som skulle konfirmere seg ønsket å invitere Jesus inn i sitt liv. De bad frelsesbønn med oss og kunne kjenne gleden av å ta imot frelsen. Til sammen 7-8 mennesker tok imot Jesus.

Så møtte vi en mann som har vært kristen, men som har slitt mye i livet. Han var deprimert og hadde mørke tanker, men så møtte han oss, og fikk en sterk berøring av Herren ved forbønn. Dette ble en ny start for han, og han ble fylt av den «nye vinen». Han takket og var så glad for det som hadde skjedd. 

Vi fikk også vitnet og bedt sammen med en eldre dame, men også velsignet denne damen, da hun glemte håndvesken sin på en benk. Det ble en stor glede da vi leverte den personlig tilbake til henne.

Gladys (t.v.) og Belkis (t.h.) på evangelisering i Flekkefjord 14. mai 2022.

Møte lørdag 14. mai 2022 – Bruk ditt vitnesbyrd

Hele 24 brødre og søstre i Herren valgte å gå på møte og prioritere Jesus, selv om finalen i Eurovision Song Contest 2022 gikk på TV denne kvelden. Guds ånd var sterkt tilstede. Gladys Aarstad ledet møte og Gunhild-Malena ledet forsamlingen i lovsang. Tormod og Belkis hadde hvert sitt innlegg med et budskap om hvor viktig det er å bruke ditt vitnesbyrd. Deretter talte Rolf Jan Aarstad om sitt vitnesbyrdet, og kom samtidig med en profetisk hilsen til menigheten, og viktigheten av å ha fokus på å vinne mennesker for Jesus i vår tid. Det ble også forbønn for syke.

Forberedelser til kveldsmøte på Vigeland bedehus lørdag 14. mai 2022.

Gunhild-Malena ledet forsamlingen i lovsang på Vigeland bedehus lørdag 14. mai 2022.

Møte søndag 15. mai 2022 – Frihet fra lenker og bånd

På søndag var det Gladys som ledet møtet og Rolf som delte hovedbudskapet fra Joh 8,36 Hvis Sønnen gjør dere fri, da blir dere virkelig fri. Det var god deltagelse på møtet og mange fikk forbønn.

Takk til alle som kom på møtene, og en spesielt takk til Gunhild-Malena og Espen som hjalp oss mye på lørdagsmøtet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.