Misjonstur til Vigeland 4 – 5. mars 2022

Det ble en fantastisk sterk og opplevelsesrik helg da Rolf og Gladys reiste på en misjonstur til Vigeland helgen 4-5. mars 2022. Her kommer en liten oppsummering av det de opplevde på turen.

Oversikt over program for vekkelsesmøte på Vigeland 5. mars 2022.

Avreise fredag formiddag – Flere tok imot Jesus i Flekkefjord

Turen startet fra Stavanger fredag formiddag. Første stop var i Flekkefjord der vi som regel, kjører innom og spiser en herlig italiensk pizza og andre ting. Misjons oppdraget startet umiddelbart etter vi parkerte bilen i sentrum. Fantastisk og få oppleve hans ferdiglagte gjerninger. Det tok ikke lang tid før en stor gjeng av unge mennesker kom i vår vei. Vi fikk raskt god kontakt og begynte og vitne om Jesus. Noen av de var troende, men flere var usikre på om de tilhørte Jesus. Vi var frimodige og delte ordet om at Jesus er veien sannheten og livet. Vi utfordret dem til og ta et standpunkt og valg. Gud er bare så god, og flere ble overbevist i sitt hjerte, og ønsket inderlig og be Jesus inn i hjerte.

Ellers så traff vi to personer til etter en god pizza stund, og de var helt modne og klare til og ta i mot Jesus. Vil og nevne at vi følger opp de som ønsket det. Fleste parten av de vi ba for hadde en relasjon til kristne venner og familie. Med dette må jeg si at de unge i blant oss er søkende etter Jesus. Vi opplever en innhøstnings tid blant de unge i Norge.

Vekkelsesmøte – omvendelse og full overgivelse til Herren

Deretter gikk turen til Vigeland, hvor vi hadde et herlig vekkelses møte lørdag kveld. Herlig og få kjenne og oppleve åndens enhet i møte og da kan alt skje. Herrens ånd hvilte sterkt over møte med sitt nærvær. Åndens budskap om omvendelse og full overgivelse, ble godt mottatt av oss alle. Jesus vil at vi skal overgi alt til han, så han for sin fullkomne plan og vei med oss. Vil også nevne at en dame ble bedt til helbredelse for åpne sår på leggen. Til slutt må vi nevne at vi ba for en ung gutt på gata som ville bli mer kjent med Jesus. Dette er bare så herlig! Alt i alt en utrolig flott og sterk misjonstur.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.