Møter

Møte på Totalen i Stavanger

Møtelokale: Totalen 3 etg.
Adresse: Vaisenhusgata 5, 4012 Stavanger

Dag: Torsdag. ( Normalt annen hver uke, se program med møteoversikt.)
Tidspunkt: Kl. 19.00 - 21.00.

Menigheten Nytt Liv Stavanger holder møter i Stavanger på Totalen. Lokalet er godt tilrettelagt for å arrangere møter, og bygget har lange tradisjoner, og blitt hyppig brukt til å gjennomføre møter og kristne samlinger. Bygget har gode fasiliteter med blant annet heis. Lokalet har moderne lyduststyr, både til bruk ved tale og lovsang.

Parkering: I gatene rundt Totalen er det en rekke parkeringsplasser, og det er gratis etter kl. 18.00. Det er også parkeringsmulighet ved St Petri Kirke eller ved Parkeringshus Jorenholmen ved MagasinBlaa. (10 min. gange.)

Totalen i Stavanger_fremside

Menigheten Nytt Liv holder møter i Totalen 3. etg. i Vaisenhusgata 5 i Stavanger. Inngangsdør til venstre.

Møte innhold

1. Bønn før møte: En halvtime før møtene.
  2. Lovsang: Det legges opp til god tid til lovsang. Rolf og Gladys spiller gitar og synger, og det vil også bli invitert gjeste - sangere både lokalt og utenbys.
  3. Forkynnelse: Rolf og Gladys har ansvaret for budskapet og forkynnelsen av Guds ord. De vil bytte på hvem som forkynner. Det vil også tidvis hentes inn gjesteforkynnere. Menigheten vil også vektlegge å bruke interne ressurser i menigheten. Det vil av og til også bli holdt vitnemøter. Se program for detaljert informasjon.
  4. Forbønn: I møtene vil det bli satt av god tid til forbønn, slik at alle som ønsker det, blir bedt for.
  5. Sosialt samvær: Etter møtene blir det også satt av litt tid til sosialt samvær, med enkel servering; kaffe, te, kjeks og noe å bite i. Da møtene går på kvelden, vil det være naturlig at denne delen er kortes.

Alle er hjertelig velkommen!