Menigheten er et kraftsenter til utrustelse

1. april 2020 ble Menigheten Nytt Liv Stavanger offisielt startet. Rolf Jan Aarstad har i mange år båret på et kall til å bygge en helt ny menighet i Stavanger. Nå har visjonen og drømmen blitt en realitet.

 

Menigheten skal være et kraftsenter til utrustning av de hellige, til liv og tjeneste for Herren. Menigheten vil ha et sterkt "TJENE" og "UT-Fokus", og har derfor etablert et solid evangeliseringsarbeid som er ute annen hver torsdag på gaten i Stavanger.

https://menighetennyttlivstavanger.com/wp-content/uploads/2020/04/cropped-Logo-helt-gull-M_Nytt-Liv-Stavanger-2.png

En menighet blant folk

Våre medarbeidere

Bli bedre kjent med våre medarbeidere i Menigheten Nytt Liv Stavanger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rolf Jan Aarstad

Pastor / Grunnlegger

Rolf har lenge vært engasjert i Nytt Liv nettverket, og har forkynt Guds ord i en årrekke. Rolf fungerer i en rekke nådegaver blant annet i den profetiske gaven. Han har også vært engasjert i fengselsarbeid og gateevangelisering.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gladys Aarstad

Forkynner / Profetisk

Gladys har lang erfaring som forkynner av Guds ord og er delaktig i lovsangen. Gladys er ansvarlig for menighetens bønnearbeid og har lang erfaring med sjelesorg og veiledning. Gladys opererer også i den profetiske nådegaven.

Om oss - Tormod Gundersen-2

Tormod Gundersen

Evangelist/lærer

Tormod har vært med å startet opp evangelisering i Sandnes og i Stavanger. Har vært med Rolf i Nytt Liv i Nygaten. Tormod er er ansvarlig for evangeliseringsarbeidet i menigheten.

Om oss_ Belkis Gundersen

Belkis Gundersen

Evangelist

Belkis har vært med på gate evangelisering i en årrekke, og vil ha en aktiv rolle i evangeliseringstjenesten. Hun vil også  arbeide med samtaler, forbønn og forkynne fra Guds Ord.

Les våre vitnesbyrd!​

Kontakt oss 
på Facebook.

Vi blir glad for å
høre fra deg!

Telefon:
+47 950 95 524

E-post: 
post@menighetennyttlivstavanger.com

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.

Israelsk flagg og norske flagg2_
Scroll to Top
Rull til toppen