Møt våre medarbeidere

Bli bedre kjent med våre medarbeidere i Menigheten Nytt Liv Stavanger.

Rolf Jan Aarstad

Pastor / Grunnlegger

Rolf har lenge vært engasjert i Nytt Liv nettverket, og har forkynt Guds ord i en årrekke. Rolf fungerer i en rekke nådegaver blant annet i den profetiske gaven. Han har også vært engasjert i fengselsarbeid og gateevangelisering.

Gladys Aarstad

Forkynner / Profetisk

Gladys har lang erfaring med å forkynner Guds ord og lovsynge. Gladys er ansvarlig for menighetens bønnearbeid og har lang erfaring med sjelesorg og veiledning. Gladys opererer også i den profetiske nådegaven.

Om oss - Tormod Gundersen-2

Tormod Gundersen

Evangelist/hyrde

Tormod har vært med å startet opp evangelisering i Sandnes og i Stavanger. Har vært med Rolf i Nytt Liv i Nygaten. Tormod er er ansvarlig for evangeliseringsarbeidet i menigheten.

Om oss_ Belkis Gundersen

Belkis Gundersen

Evangelist

Belkis har vært aktiv med på gate evangelisering i en årrekke. Hun vil arbeide med samtaler og forbønn for de som trenger det.