Møt våre medarbeidere

Bli bedre kjent med våre medarbeidere i Menigheten Nytt Liv Stavanger.

Rolf Jan Aarstad

Pastor / Grunnlegger

Rolf har lenge vært engasjert i Nytt Liv nettverket, og har forkynt Guds ord i en årrekke. Rolf fungerer i en rekke nådegaver blant annet i den profetiske gaven. Han har også vært engasjert i fengselsarbeid og gateevangelisering.

Gladys Aarstad

Forkynner / Profetisk

Gladys har lang erfaring som forkynner av Guds ord og er delaktig i lovsangen. Gladys er ansvarlig for menighetens bønnearbeid og har lang erfaring med sjelesorg og veiledning. Gladys opererer også i den profetiske nådegaven.

Om oss - Tormod Gundersen-2

Tormod Gundersen

Evangelist/hyrde

Tormod har vært med å startet opp evangelisering i Sandnes og i Stavanger. Har vært med Rolf i Nytt Liv i Nygaten. Tormod er er ansvarlig for evangeliseringsarbeidet i menigheten.

Om oss_ Belkis Gundersen

Belkis Gundersen

Evangelist/hyrde

Belkis har vært med på gate evangelisering i en årrekke, og vil ha en aktiv rolle i evangeliseringstjenesten. Hun vil også  arbeide med samtaler, forbønn og forkynne fra Guds Ord.