Møt våre medarbeidere

Bli bedre kjent med våre medarbeidere i Menigheten Nytt Liv Stavanger.

Rolf Jan Aarstad_Om oss bilde

Rolf Jan Aarstad

Pastor / Grunnlegger

Rolf har lenge vært engasjert i Nytt Liv nettverket, og har forkynt Guds ord i en årrekke. Rolf fungerer i en rekke nådegaver blant annet i den profetiske gaven. Han har også vært engasjert i fengselsarbeid og gateevangelisering.

Om oss - Gladys Aarstad_farge 2

Gladys Aarstad

Forkynner / Profetisk

Gladys har lang erfaring med å forkynner Guds ord, lovsynge, forbønn og veiledning. Gladys opererer også i den profetiske nådegaven.

Om oss - Tormod Gundersen-2

Tormod Gundersen

Evangelist

Tormod har vært med å startet opp evangelisering i Sandnes og i Stavanger. Har vært med Rolf i Nytt Liv i Nygaten, samt vært engasjert i Klippen Sandnes og Karismakirken. Han brenner for å nå mennesker med evangeliet.

Om oss_ Belkis Gundersen

Belkis Gundersen

Evangelist

Belkis har vært aktiv med på gate evangelisering. Hun vil arbeide med samtaler og forbønn for de som trenger det.

Om oss - Morten Sunde_farge 1

Morten Sunde

Teknikk

Morten Sunde brenner for Jesus. Han nøder for eldre og ensomme mennesker. Han har tidligere vært med i Troens Ord Karmøy, og tjent i Nytt Liv Sandnes, blant annet med lyd og teknikk.