Møt våre medarbeidere

Bli bedre kjent med våre medarbeidere i Menigheten Nytt Liv Stavanger.

Rolf Jan Aarstad

Pastor / Grunnlegger

Rolf har lenge vært engasjert i Nytt Liv nettverket, og har forkynt Guds ord i en årrekke. Rolf fungerer i en rekke nådegaver blant annet i den profetiske gaven. Han har også vært engasjert i fengselsarbeid og gateevangelisering.

Gladys Aarstad

Forkynner / Profetisk

Gladys har lang erfaring med å forkynner Guds ord, lovsynge, forbønn og veiledning. Gladys opererer også i den profetiske nådegaven.

Om oss - Tormod Gundersen-2

Tormod Gundersen

Evangelist

Tormod har vært med å startet opp evangelisering i Sandnes og i Stavanger. Har vært med Rolf i Nytt Liv i Nygaten, samt vært engasjert i Klippen Sandnes og Karismakirken. Han brenner for å nå mennesker med evangeliet.

Om oss_ Belkis Gundersen

Belkis Gundersen

Evangelist

Belkis har vært aktiv med på gate evangelisering. Hun vil arbeide med samtaler og forbønn for de som trenger det.

Morten Sunde

Teknikk

Morten Sunde brenner for Jesus. Han nøder for eldre og ensomme mennesker. Han har tidligere vært med i Troens Ord Karmøy, og tjent i Nytt Liv Sandnes, blant annet med lyd og teknikk.