Oppstart evangelisering 18.aug.2022

Det ble en fantastisk sterk og opplevelsesrik kveld da Menigheten Nytt Liv Stavanger startet opp med gateevangelisering 18.august 2022. Etter en lang og god sommerferie var det godt å komme ut på gaten, og vi var hele ti brødre og søstre som var med ut denne flotte og varme høstkvelden. Vi fikk oppleve at mennesker responderte på evangeliet, og at flere ønsket å ta imot Jesus som sin Herre og frelser.

Mange var med ut på gaten da Menigheten nytt Liv Stavanger startet opp med evangelisering 18. august 2022.

9 mennesker tok imot Jesus

Hele ti brødre og søstre tok turen til Stavanger denne torsdagskvelden i august, og ønsket å være med ut å forkynne og vitne om Jesus. Vi møttes til en sterk og god bønnestund på Totalen 3.etg. før vi gikk ut på byen.

Det var mange turister i byen, både engelsk og spansktalende, så da var det bra at Belkis som snakker flytende spansk fikk delt evangeliet med en rekke spanske turister. Vi møtte mange ungdommer som var åpen for budskapet, og til sammen var det hele 9 personer som ba frelsesbønn med oss på gaten.

Vi er veldig glad for å se at nye og spesielt unge mennesker responderer så positivt, og vi prøver så godt det lar seg gjøre å følge dem opp. Gledelig å se at flere kristne som ikke har vært med ut på gaten før, ønsker å være med ut å evangelisere. I går var det tre «nye brødre» som var med ut, og de syntes det var utrolig spennende og kjekt.

Rolf Jan Aarstad var glad for å starte opp igjen evangelisering i Stavanger 18. aug.2022.

Ønsker du å være med ut å evangelisere i Stavanger, så er vi ute 2 hver torsdag hvor vi møtes på Totalen 3.etg. kl 17.30. Ta gjerne kontakt med Tormod Gundersen ( tlf. 916 57 257) så får du mer informasjon fra han. 

Stor takk til alle som var med ut på gaten, Gud velsigne dere! 

2 kommentarer om “Oppstart evangelisering 18.aug.2022”

  1. Hei! Jeg vil være med dere å evangelisere. Jeg vil bli medlem av en menighet som drar ut på gaten og evangeliserer evnageliet til Jesus. Hvilken menighet vet dere som gjør dette? Bortsett fra dere? Jeg bor i Nord-Norge…

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Adresse

Vaisenhusgata 5
4012 Stavanger 
Norge

E-post: post@menighetennyttlivstavanger.com
Telefon: +47 950 95 524

Følg oss

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.