Møter: Pinse-fest 23.-24. mai 2021

Menigheten Nytt Liv Stavanger arrangerte Pinse fest søndag 23. – mandag 24. mai 2021. Møtene startet kl. 12.00. Rolf Jan Aarstad talte på begge møtene, og i år inviterte vi Gunhild-Malena til å lede forsamlingen i lovsang.

Pinsekraften er tilgjengelig i dag!

Pinse er markerkeringen og fødselsdagen for den første kristne kirke. Jesus hadde sagt til disiplene at de skulle vente i Jerusalem, og ikke gå ut med evangelet før de hadde fått faderens løfte om Den hellige ånd. På øvresalen ble alle i rommet fylt med Den hellige ånd og ildtunger satte seg på hodene deres og de talte i andre tunger. Deretter gikk Peter ut og forkynte evangeliet og 3000 mennesker ble frelst på en dag. Kraften i Den hellige ånd var det som gjorde at disiplene nå kunne fullføre det oppdrag som Jesus hadde gitt dem. Denne kraften er fremdeles tilgjengengelig for alle som tror. Rolf talte om at vi trenger denne kraften, både i hverdagslivet og i tjenesten.

Den første menighet – et forbilde for oss i dag!

Rolf tale også litt om at Menigheten Nytt Liv Stavanger ønsker å ha den første menighet som et forbilde, på en rekke områder. De hadde omsorg for hverandre på alle plan, ikke bare åndelig, men også sosialt og materielt. Menigheten er som en stor familie, hvor det er viktig å ta vare på og hjelpe hverandre med en rekke ulike behov. Rolf påpekte også hvor viktig det er at alle skal bruke sine talenter og gaver, slik at man blir «aktive» medlemmer, og ikke «passive» tilskuere. Derfor er den første menighet som beskrevet i bibelen, et godt forbilde på en rekke områder.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Adresse

Vaisenhusgata 5
4012 Stavanger 
Norge

E-post: post@menighetennyttlivstavanger.com
Telefon: +47 950 95 524

Følg oss

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.