Profetisk helg 4.-5 februar 2023

Det ble en utrolig sterk og opplevelsesrik profetisk helg i regi av Menigheten Nytt Liv Stavanger. Her kommer en liten oppsummering av det vi opplevde. Lørdag formiddag var det profetisk undervisning og praktisering. Lørdag kveld var det profetisk budskap av Rolf Jan Aarstad. Helgen ble avsluttet søndag med profetisk budskap og tale av Erling og Solveig Thu.

Oversikt over program for Profetisk helg 4-5. februar 2023.

Profetisk undervisning og kveldsmøte lørdag

Den profetiske helgen startet med undervisning på lørdags formiddag. De som ønsket å profetere ble delt inn i grupper, og fikk øve å profetere for andre. Tilbakemeldingene var svært positiv, både fra de som profeterte og de som mottok. 

Lørdag kveld talte Rolf følgende budskap; Rydd vei for Herren. Du kan se link av talen her.

Rolf og Gladys Aarstad ledet profetisk undervisning lørdags formiddag 4. februar 2023.

Erling Thu prekte søndag formiddag

På søndag hadde vi invitert Erling og Solveig Thu. Solveig delte et profetisk budkskap til menigheten, og Erling talte inspirerende om Sjå, Gud gjer noko nytt, nå spirer det fram. Hele helgen hadde vi lovsang som ble ledet av Astrid Valvik. Både lovsang og tale/profetisk budskap brakte et sterkt Gudsnærvær og ble til stor velsignelse for alle som kom på møtene. Du kan se og høre talen [her].

Erling Thu talte på søndag 5. februar 2023 på profetisk helg i Nytt Liv Stavanger. 

Menigheten vil takke alle som var med og bidro til den Profetiske helgen på ulike områder. Herren velsigne og bevare deg!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.