Sommeravslutning evangelisering 2021

Sommeren 2021 står for døren, og menighetens evangeliseringstema, avsluttet vårens arbeid med et restaurant besøk på Moon House. Pastor Rolf Jan Aarstad var selvsagt med, og leder for evangeliseringsteamet Tormod Gundersen takket og informert om arbeidets frukter.

Menighetens evangeliseringsteam markerte sommerferien med et restaurant besøkte på Moon House. Bilde 17. juni 2021.

Mange mennesker har tatt imot Jesus

Fra nyåret 2021 og frem til 17. juni har teamet bedt for 59 mennesker til frelse og en person har blitt åndsdøpt. En rekke personer har blitt helbredet og teamet har fått delt ut en rekke traktater, og hatt gode samtaler med byens befolkning.

Godt oppmøte hele vinteren og våren 2021

Etter at Menigheten Nytt Liv Stavanger ble etablert har gateevangeliseringsteamet vært ute annen hver torsdag siden april 2020.

 

Oppmøte for vinteren og våren 2021 har vært særdeles bra. Vanligvis har vi vært 7-8 stk. ute på gaten, og til tider flere. Dette har vært gledelig å se at arbeidet vokser, både i antall som ønsker å være med ut, og i antall mennesker som ønsker å ta imot Jesus som frelser og Herre.

Godt sommer 2021

Menigheten Nytt Liv Stavanger ønsker evangeliseringsteamet en velsignet og god sommer! Alle har gjort en formidabel innsats, og vi gleder oss til oppstarten torsdag 19. august 2021.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.