The Send Stavanger 10. juni 2023

Etter et vellykket arrangement for The Send i Telenor Arena den 25. juni i 2022, har skolelag blitt startet, hundrevis har dratt på misjonsturer, sårbare barn har fått hjelp, og man hører om spennende rapporter om hva Gud gjør i nabolag rundt om i hele Norge. The Send har derfor bestemt seg for å fortsette i 2023, og vil arrangere The Send Local.

The Send Local skjer på initiativ fra kristne i Oslo, Kristiansand og Rogaland. Dette blir på mange måter likt det som skjedde i Telenor Arena, men enda mer praktisk. Oppfølging skjer fra lokale menigheter, skolelag, og organisasjoner i etterkant – slik at du kan få hjelp til å gjøre det Gud sier.

The Send Local Stavanger arrangeres i IMI-kirken 10. juni 2023. Foto: thesend.no.

All-in for Jesus

10 Juni klokka 11:00 braker det løs med The Send Rogaland. Vi drømmer om flere tusen unge og voksne som sammen går «All In» for Jesus, bryter ut av passivitet og løper helhjertet inn i hva enn Jesus kaller oss til.

The Send Rogaland blir en heldags event som kommer til å bli pakket med masse tid i Guds nærvær, taler, lovsang, appeller, kall til handling, gode pauser og vennskap. Dagen vil bli en møteplass mellom Gud og oss. Vi tror at når Rogaland blir samlet på tvers av kirkene og felleskapene våre, vil vi bli styrket i vårt oppdrag til å gå dit Jesus sender oss, og nye ting vil skje. Inviter med vennene dine og kom!

Menigheten Nytt Liv Stavanger står med The Send

Menigheten har valgt å stå sammen med The Send Local Stavanger! Menigheten har engasjert seg i arrangementet, vært med på planlegging- og bønnemøter, og har også støttet økonomisk. Menigheten vil også delta i oppfølgingsarbeidet sammen med over 40 andre kirker og menigheter i Rogaland.

Vi gleder oss til 10. juni og det som skal skje i IMI-kirken, og vi tror dette vil føre til at mange ungdommer kommer ut i aktiv tjeneste for Herren.

Wordmark-Yellow-768x230.png

Billetter kan bestilles på Checkin: The Send Rogaland /IMI-kirken 10. juni 2023.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.