9 ungdommer tok imot Jesus – flere åndsdøpt

Vi vil her dele fra en fantastisk kveld fra menighetens evangeliserings arbeid. Vi var 6 personer i teamet som gikk ut i Stavanger sentrum torsdag 1. oktober 2020. Vi vitnet og forkynte det glade budskap om at Jesus frelser, helbreder og setter mennesker i full frihet.

Kvelden startet med at vi traff to personer som spilte basketball. De trodde på Gud, men hadde ikke tatt et standpunkt for Jesus. Etter at vi vitnet for dem, ble de overbevist og tok imot Jesus med glede. Etter forbønn åpenbarte ånden gledens olje og vi frydet oss herlig.

Tors. 1. okt. 2020, tok 9 ungdommer imot Jesus. Han er det levende vann som gir evig liv.

Etterpå gikk vi opp til kulturhuset der traff vi en gjeng med ungdommer, der to var frelst og resten var ikke det. Vi vitnet og forkynte Guds undergjerninger, og alle ble begeistret og ville bli bedt for til frelse. Da vi ba for dem åpenbarte Guds ånd sin herlighet over hver og en på en sterk måte. Vi kunne bare stå og se og være vitne til at de ble frelst, åndsdøpt med tunger som tegn. En fikk også en åndelig sang. Et herlig vekkelse møte.

Evangelisering Jesusfestivalen 2019. Bilde 1. juni. Vil og nevne at vi traff to personer med rusproblemer som ble trøstet og oppmuntret og tok imot Jesus med glede. Ellers så ble en person med litt røtter i den muslimske verden også overbevist og tok i mot Jesus. Samtidig hadde vi mange andre gode samtaler der vi fikk sådd Ordet, og andre vil høste dem i rett tid. Alle som tok imot blir invitert til menigheten. Vi gir også ut et hefte hvor de får mer kunnskap til veien videre.

Teamet som var ute på gaten i Stavanger.

Flere av de vi ber frelses bønn med har gjerne venner og familie eller andre kontakter innen kirkesamfunn som kan hjelpe dem videre på veien.

Ble minnet på at Jesus sa til Maria, at hvis du tror skal du se Guds herlighet og dette var vi vitne til i går, amen.

Ønsker du å være med ut å evangelisere, kan du kontakte Tormod Gundersen eller sende en e-post til: post@menighetennyttlivstavangercom.

En kommentar om “”

  1. What a wonderful testemony! May God keep blessing you and use each one for His glory! I will be praying for you

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Adresse

Vaisenhusgata 5
4012 Stavanger 
Norge

E-post: post@menighetennyttlivstavanger.com
Telefon: +47 950 95 524

Følg oss

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.