Vårt egen traktat

Vi er stolt over å ha laget vår egen traktat! Traktaten formidler først og fremst evangeliet om Jesus Kristus, samt kontakt informasjon til vår menighet. Vi har også inkludert en frelsesbønn for dem som kommer til tro og ønsker å ta imot Jesus Kristus.

Nytt Liv Stavanger traktat_fremside

Traktaten har en lekker fremside med vår logo av korset og Den hellige ånd, inkludert vårt slagord: En menighet blant folk.

Vi ønsker å få frem at Menigheten Nytt Liv Stavanger ønsker å være ute blant folk og engasjerere oss i det som skjer rundt oss.

Traktaten er trykt på høyt kvalitetspapir slik at gullfargen skinner mot deg når du holder den i hånden.

Traktaten gjengir skriftsteder; Romerbrevet 10:10, Joh 1:12 og 2. korinterbrev 5:17. Alle bibelvers er fremhevet med vakker skrift og bringer budskapet om frelse i troen på Jesus Kristus.

Så har vi skrevet en frelsesbønn til de som tror og ønsker å ta imot Jesus Kristus. Vi har også gjengitt menighetens nettadresse og våre telefon nummer, slik at de som ønsker kan kontakte oss.

På baksiden av traktaten har vi bilde av det vi mener sier litt om hva menigheten står for. Et felleskap hvor vi alle står sammen uansett generasjon og etnisk bakgrunn.

På baksiden har vi også gjengitt Joh 3: 16-18.

Traktaten er gratis og kan fås på våre møter eller når vi er ute og evangeliserer! Bestill her

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.