Vårt eget hefte – Frelse er en gave fra Gud

Frelse er en gave fra Gud er Menigheten Nytt Liv Stavanger sitt nye hefte. Vi er nå stolt over å tilby våre medlemmer og venner vårt eget hefte som beskriver veien til Gud. Heftet har som hensikt å forklare evangeliet om Jesus Kristus på en enkel og forståelig måte, og hvordan mennesker kan ta imot frelsen. Heftet er ideelt å gi til dine venner eller familie som ikke tror på Jesus.

Forsiden av heftet: Frelse er en gave fra Gud.

Forside heftet: Frelse er en gave fra Gud.

Forsiden av heftet er et bilde av en solnedgang med vakre skyer og blå himmel. Vi har prydet forsiden med tittel, vår logo og navn på menigheten, samt forfattere.

Vi ble veldig begeistret for bilde og syntes det passet godt i forhold til det åndelige budskapet i heftet; At det finnes en himmel og et liv sammen med Gud etter døden.

Heftet består av 19 sider, og er trykt på høyt kvalitetspapir. Det er også brukt gullfarge på oversikrifter. Vi har valgt en stor nok skrift størrrele som vi mener er lett å lese for de aller fleste.

For å skille gjengitte vers fra bibelen, har vi valgt å bruke to ulike font – typer: En for vanlig tekst, en annen for bibelvers. Dermed blir det lett for leserne å skille hva som er tekst fra bibelen og hva vi har skrevet. Nedenfor kan du se et tekstutdrag fra heftet.

Skrift utkast hefte - Frelse er en gave fra Gud

Inkluderer en frelsesbønn

Etter å ha presentert evangeliet har vi skrevet en frelsesbønn til de som tror og ønsker å ta imot Jesus Kristus. Vi har også skrevet litt om veien videre som kristen. Vi har gjengitt menighetens nettadresse, slik at de som ønsker kan lese mer om menigheten og kontakte oss.

Heftet kan kjøpes!

Heftet kan kjøpes for 20 kr pr stk. Fås kjøpt på våre møter, eller bestill via vår kontaktside. Bare oppgi navn, adresse og antall, så sender vi deg totalpris og heftet i posten. Porto kommer i tillegg. Betaling via kontonummer: 1224 32 01991 eller Vipps: 950 95 524. Bestill her

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Adresse

Vaisenhusgata 5
4012 Stavanger 
Norge

E-post: post@menighetennyttlivstavanger.com
Telefon: +47 950 95 524

Følg oss

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.