Vekkelsesvind over Stavanger

Torsdag kveld var Menigheten Nytt Liv Stavanger ute på gaten og forkynte evangeliet. Det ble en vekkelseskveld med sterkt Guds nærvær. Flere ungdommer var åpne og tok imot Jesus Kristus. I tillegg fikk vi delt ut mange traktater og vi fikk flere gode samtaler. Nå gleder vi oss til fortsettelsen! Gud velsigne alle som står med i bønn og stor takk til de som var med ut.

På vår første høst-evangelisering 20. august var det en rekke ungdommer som tok imot Jesus.

Ønsker du å være med ut å evangelisere, kan du kontakte Tormod Gundersen eller sende en e-post til: post@menighetennyttlivstavangercom.

Vi håper du har lyst å være med ut å dele de gode nyheter om Jesus Kristus. Du er hjertelige velkommen i vårt evangeliseringsfelleskap.