Vi besøkte Sandnes gjengen på Ruten jan. 2021

Fra sommeren 2008 har det vært arrangert ukentlig evangelisering i Sandnes på Ruten ledet av Johannes Lian fra Klippen Sandnes. Tormod var med å starte opp arbeidet sammen med Johannes Lian,  og Rolf Jan Aarstad har også vært mye med ut på Ruten. Vi har derfor i mange år hatt en god relasjon til dette arbeidet.

Johannes Lian - evang 2009

Menighetens evangeliseringsteam besøkte Sandnes gjengen 6. januar 2021. Bilde av Johannes Lian (2011) som var med å starte opp gateevangelisering i Sandnes sommeren 2008.

Grunnet covid-19 og en litt roligere periode i begynnelsen av det nye året 2021, bestemte vi oss for å besøke og være med Sandnes gjengen ut den 6. januar 2021. Det ble et flott gjentreff, god bønn, nattverd og en flott evangeliseringstur ut på Ruten. To mennesker ønsket å ta imot Jesus. Det var selvsagt fantastisk.

Johannes Lian har stått på med arbeidet ukentlig i over 13 år, og kunne fortelle at det har vært perioder hvor han har tatt en kortere «pause», men det har vært andre årsaker enn «slitasje.» Vi har allikevel stått på, sier Johannes Lian, og brannen er like stor i dag som da vi startet i 2008.

 

Derfor oppfordrer vi alle våre medlemmer å be for deres arbeid og vi håper at vårt besøk var til oppmuntring og at deres arbeidet vil bære mye frukt i tiden fremover.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi tror på Guds løfter for hans utvalgte folk, Israel.